Liity nyt ilmaiseksi!

Minä olen:
Seuraava »

Friends with benefits on luotu moderniin maailmaan

 

Friends with benefits on tämän päivän ratkaisu täysipainoiseen seksielämään. Se tyydyttää kaikki seksuaaliset halusi aiheuttamatta häiriötä muille elämänalueillesi. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joku tahtoo sekaantua henkilökohtaiseen elämääsi, kuten perheeseesi, työhösi tai sosiaaliseen piiriisi. Te kaksi saatte sen sijaan keskittyä täydessä rauhassa juuri siihen yhteen asiaan; tahdotte hyvää seksiä – ette koko elämän mittaista sitoutumista. Mikset siis saisi juuri sitä, mitä tahdot? Täsmällään sitä friends with benefits tarjoaa sinulle.

Eilispäivän maailma oli hyvin erilainen. Aiemmat sukupolvet päätyivät yhteen usein pääasiassa taloudellisista syistä, joilla ei ollut mitään tekemistä todellisen sisäisen halun tyydyttämisen kanssa. Ja kun sopiva elämänkumppani viimein löytyi, saattoi vain toivoa, että myös elämä makuuhuoneessa sujuisi tyydyttävästi. Mutta luojan kiitos ne ajat ovat ohi! Menneisyyteen verrattuna nykyään on huomattavasti yleisempää, että esimerkiksi vanhemmat naiset deittailevat myös nuorempia miehiä – ja se on vain yksi mahtava etu, joka meillä on aiempiin sukupolviin verrattuna, kun kyseessä on hyvän seksielämän säilyttäminen. Et ole rajoitettu vain lähetyssaarnaaja-asennossa pysymiseen, vaan halutessasi voit kokeilla vaikka naamalla istumista ilman, että siinä on mitään ihmeellistä. Kun olet itse vastuussa elämästäsi, voit myös tehdä itse kaikki päätökset puhtaasti sillä perusteella, mikä itsellesi on tärkeää – ja me kaikki tiedämme, että seksi on ratkaisevan tärkeä osa hyvinvoivaa elämää. Free sex – seksi, johon ei liity muuta sitoutumista kuin loistavan orgasmin antaminen toinen toisilleen – on moderni konsepti. Seksuaalinen yhteensopivuus on ehdottoman tärkeä asia, eikä sen tarvitse enää olla alue, jonka suhteen vain "toivomme parasta". Friends with benefits antaa sinulle mahdollisuuden luoda vapaa ja huoleton ihmissuhde, joka perustuu juuri siihen olennaisimpaan – seksuaaliseen yhteensopivuuteen. Mikä voisi olla sen parempaa?

 

Tyydyttävä seksielämä voi kuulua myös sinulle

Edellisten sukupolvien oli edettävä puhtaasti vaiston ja onnen varassa, kun kyseessä oli sopivan seksikumppanin löytäminen – ja suurilta osin uusi partneri tarkoitti myös koko joukkoa ikäviä sääntöjä ja sitoumuksia. Friends with benefits -kumppanien etsiminen adult chat -palvelun avulla on moderniin maailmaan sopiva moderni ratkaisu. Kun olet nuori, et luultavasti tahdo heti asettua aloillesi. Nuoruus on aikaa seikkailuun ja hauskanpitoon – ja friends with benefits antaa sinulle mahdollisuudet juuri niille. Ei ole mikään salaisuus, että kun olet pitkäaikaisessa ihmissuhteessa, seksi saattaa ajan mittaan käydä väljähtäneeksi ja hieman tylsäksi. Se ei tietenkään ole kenenkään vika – on vain käytännössä mahdotonta innostua samasta ihmisestä ja samoista seksuaalisista tekniikoista vuosi toisensa jälkeen! Friendship with benefits antaa sinulle mahdollisuuden säilyttää emotionaaliset tunnetason ihmissuhteesi koskemattomina, mutta tarjoaa samalla tutkia muita vaihtoehtoja seksiin liittyen. Jopa sitoutuneita suhteita suosiville ihmisille tulee toisinaan suhteiden välisiä kausia, jolloin ei tee lainkaan mieli hypätä juuri päättyneestä suhteesta uuden suhteen pyörteisiin, ja aloittaa samaa kuviota taas alusta. Friends with benefits –kumppanuuden ei myöskään tarvitse olla säännöllinen asia. Sinulla saattaa olla joitain turhautumisia, joita tahdot purkaa, tai kenties kumppanisi työskentelee paljon kaukana kotoa. Yhden illan juttu saattaa olla hyvä ratkaisu tällaisiin tilanteisiin. Tai mikäli sinulla on seksiin avoimesti suhtautuva, ennakkoluuloton kumppani, miksi ette hankkisi friends with benefits -kaveria, jonka voitte jakaa keskenänne ja pitää hauskaa kolmestaan! Friends with benefits tasoittaa elämäsi kumpareita ja pitää seksielämäsi aktiivisena ja tyydyttävänä myös silloin, kun tahdot pitää taukoa varsinaisista suhteista. Se on samaan aikaan käytännöllinen ja jännittävä konsepti – ja kuka voisi toivoa mitään sen parempaa?

Lue lisää